Latest Post:

Κακοτροποι Αρχαιοι - Ancients Behaving Badly | Σειρά Ντοκιμαντέρ

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries:
Κακοτροποι Αρχαιοι - Ancients Behaving Badly | Δείτε τη Σειρά Ντοκιμαντέρ online
Κακότροποι Αρχαίοι - Ancients Behaving Badly
Το προφίλ των πιο ανελέητων ηγετών του κόσμου, οι περισσότεροι εκ των οποίων δολοφόνησαν μέλη της οικογένειάς τους, σκιαγραφεί η σειρά ντοκιμαντέρ του History Channel. Μια ματιά στους πιο εντυπωσιακούς, ειρωνικούς, ανελέητους ηγέτες του κόσμου. Πορτραίτα χαρακτήρων όπως ο Καλιγούλας, η Κλεοπάτρα, ο Ιούλιος Καίσαρας. Βασισμένα σε ιστορικά στοιχεία, αρχαιολογικά ευρήματα, όργανα βασανισμών, και πεδία μαχών. Πως αυτοί οι ηγέτες έφτασαν στην εξουσία; Οι περισσότεροι δολοφόνησαν μέλη της οικογένειας τους. Πως φερόταν στους υποτελείς τους, τους πολίτες, την οικογένεια τους, τους φίλους τους; Πώς έγιναν τόσο επιτυχημένοι ώστε να διατηρούν την δύναμη και την εξουσία τους; Ποιες θεαματικές μεταρρυθμίσεις επέτυχαν στα πεδία των μαχών; Συνεντεύξεις ειδικών και γραφικά υπολογιστών που αναδημιουργούν το περιβάλλον τους, συντελούν στο θαυμάσιο τελικό αποτέλεσμα.



 Κακότροποι Αρχαίοι - Ancients Behaving Badly
 Παραγωγής: History Channel
 Διάρκεια: 43:00 min (το κάθε επεισόδιο)
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά


Επεισόδιο 1: Τζένγκις Χαν  

Επεισόδιο 2: Ιούλιος Καίσαρας 


Επεισόδιο 3: Αττίλας


Επεισόδιο 4: Μέγας Αλέξανδρος 


Επεισόδιο 5: Νέρων


Επεισόδιο 6: Αννίβας


Επεισόδιο 7: Καλιγούλας


Επεισόδιο 8: Κλεοπάτρα 



Share this article :

+ σχόλια + 10 σχόλια

6 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:05 μ.μ.

Πολύ ωραία ντοκιμαντέρ,ευχαριστούμε!

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:47 π.μ.

ANTE RE KARAGKIOZHDES AMERIKANOEBRAIOI POY DEN EXETE NA PAROYSIASETE TIPOTA KAI ASXOLEISTE ME ATOMA POY ALLAJAN THN ISTORIA TOY KOSMOY

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2014 στις 9:56 μ.μ.

ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ''ΨΥΧΑΝΑΛΙΣΗ'' Η ΟΧΙ ;;;; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΟΛΛΟΣΟΥΣ ;;;;

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2014 στις 9:59 μ.μ.

ΚΑΛΑ ΕΕΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑΛΙΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΛΠ ΚΛΠ;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;; ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ....ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ;;;

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2014 στις 12:14 π.μ.

Τα τρία τελευταία σχόλια είναι ο ορισμός της νεο-ελληνικής παρακμής.
Πηγαίνετε ρε να δείτε τίποτα για ελοχίμ και τα υπόλοιπα μεταφυσικά σας και αφήστε τα γνωστικά ντοκυμαντέρ.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2014 στις 1:02 π.μ.

στάλιν και χίτλερ λέει ο άλλος ο καμένος... κακότροποι ΑΡΧΑΙΟΙ.

Ανώνυμος
30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:52 μ.μ.

Γιατί έχουν βαλθεί να καταρρίψουν τον θρύλο και τα επιτεύγματα κάποιων ανδρών. Εντάξει για τον Καλιγούλα για παράδειγμα , αλλά βλέποντας τα ντοκιμαντέρ αυτά είδα ιστορικές ανακρίβειες ή καλύτερα εθελοτυφλία! Για παράδειγμα , λέει οτι ο Αλέξανδρος αφού κατέλαβε την Θήβα την κατέστρεψε και εξόντωσε μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Αυτό που δεν αναφέρεται είναι οτι η πόλη κατηγορήθηκε για μηδισμό , κ' πως άφησε την Συμμαχία να αποφασίσει για το μέλλον της! Δεν ήταν δική του απόφαση.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 12:49 π.μ.

Δυστυχως φιλε συ που γραφης οτι Θηβα καταστραφηκε απο τον Μ. Αλεξανδρο επειδη κατηγορηθηκε για μηδισμο κανεις μεγαλο λαθος μιας και τα μηδικα ειχαν συμβη 100 χρονια νωριτερα [ 490 π.χ - 479 π.χ ] και εχει τιμωρηθη τοτε απο τον συνασπισμο των υπολοιπων ελληνων . Αλλες ηταν οι αιτιες .

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 1:06 π.μ.

Μια ερωτηση θελω να κανω στον διαχειριστη της σελιδα...Εγραψα ενα σχολιο και το δημοσιευσα , οπως το αμεσως πιο πανω π.χ... Αφου εκανα την δημοσιευση λοιπον διαπιστωσα οτι ειχα κανη ενα λαθος και στην συγκεκριμενη περιπτωση [ εχει τιμωρηθη...ενω επρεπε...ειχε ] Μπορω να το διορθωσω η να το ξαναγραψω ? Υπαρχη τροπος η ειναι '' καταδικασμενο '' ? Δοκιμασα αλλα ΔΕΝ...Ευχαριστω εκ των προτερων και για αλλη μια φορα συγχαρητηρια σ' οσους εφτιαξαν και εξακολουθουν να διατηρουν τον συγκεκριμενο ιστοτοπο.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 1:17 π.μ.

Οσο για τον κυριο που γραφη οτι τα τρια τελευταια σχολια...είναι ο ορισμός της νεο-ελληνικής παρακμής...περνη κι εμενα η '' μπαλα '' προφανως λοιπον κατι εχει μπερδεψη η τα εχουν διαγραψη μιας κι εγω εγραψα σημερα . Αυτο ομως δεν θα το δει σχεδον κανεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Copyright © 2011. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Cosmos greek Documentaries
Proudly powered by Blogger