Latest Post:

Inside 9/11 | Ντοκιμαντέρ

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries:
ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους
Inside 9/11
Στις 11 Σεπτεμβρίου ο Μοχάμεντ Άτα και οι ομάδες των τρομοκρατών είχαν οργανώσει να καταλάβουν 4 επιβατικά αεροσκάφη που εκτελούσαν εσωτερικά δρομολόγια στις Η.Π.Α. Δείτε πώς οργανώθηκε αυτή η τρομοκρατική επίθεση,πώς και πού ο Άτα στρατολόγησε τους τρομοκράτες.Πώς πότε και πού ο Μπιν Λάντεν έδωσε τη διαταγή για την επίθεση.Πώς κατάφεραν οι 19 τρομοκράτες να διεισδύσουν στις Η.Π.Α. να παραμείνουν για πολύ καιρό αθέατοι την ώρα που εκπαιδεύονταν στο πιλοτάρισμα μικρών αεροπλάνων. Δείτε επίσης τα μοιραία λάθη που έκαναν οι μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. Δείτε τα γεγονότα που άλλαξαν τον κόσμο.






 Inside 9/11
 Παραγωγής: National Geographic
 Διάρκεια: 47:03 min
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά




Share this article :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:14 π.μ.

ενταξει μας κοροιδευετε ε;

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2015 στις 1:34 π.μ.

τι εννοει ή τι δεν καταλαβαινεις. το ντοκιμαντερ ειναι εσωτερικη προπαγανδα των Η.Π.Α

10 Απριλίου 2016 στις 12:32 μ.μ.

Πρώτον Μου λείψατε, έψαχνα να βρω το μπλοκ και δεν μπορούσα. Δεύτερον Είστε το καλύτερο σάιτ με ντοκιμαντερ. Τρίτον Εσεις αναπαράγεται ντοκιμαντερ, δεν κάνετε προπαγάνδα. Συνεχίστε, είστε οι καλύτεροι. Τώρα για την 11/9 κανείς δεν ξέρει τι έγινε ακριβώς. Το μόνο π[ου είναι σίγουρο είναι ότι οι επιθέσεις βόλεψαν τον Μπούς και την πολεμοχαρή παρέα του.

10 Απριλίου 2016 στις 12:42 μ.μ.

θα ήθελα επίσης να πω κατι που δεν το γνωρίζουν πολλοί. Η ημερομηνία 11/9 δεν διαλέχτηκε τυχαία. Στις 11 Σεπτεμβρίου 1683 ο χριστιανικός και ο μουσουλμανικός κόσμος βρέθηκαν αντιμέτωποι στην περίφημη πολιορκία της Βιέννης από τους πανίσχυρους τότε Οθωμανούς. Υστερα από δίμηνη πολιορκία και μια αιματηρή μάχη ο συνασπισμός πολωνικών, αυστριακών και γερμανικών δυνάμεων κατάφερε να ανακόψει οριστικά την προέλαση της νέας αυτοκρατορίας προς Δυσμάς, γλιτώνοντας έτσι την Ευρώπη από την οθωμανική κατοχή και κυριαρχία. Η ολοκληρωτική ήττα του σουλτάνου ΜεχμέτΔ΄ σήμανε την αργή αλλά σταθερή πορεία της αυτοκρατορίας προς την παρακμή και τον κατακερματισμό. Παράλληλα, σήμανε την έναρξη της πολιτικής ηγεμονίας της δυναστείας των Αψβούργων στην Κεντρική Ευρώπη. Αυτή λοιπόν την μέρα διάλεξε ο Μπιν Λάντεν για να ξεκινήσει την τζιχάντ.

10 Απριλίου 2016 στις 12:47 μ.μ.

σε ευχαριστούμε για τα σχόλια σου Sot Pol

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Copyright © 2011. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Cosmos greek Documentaries
Proudly powered by Blogger